KNOOPPUNT | Almanak 2015 UVSV/NVVSU

De vrouwelijke studentenvereniging U.V.S.V./N.V.V.S.U. brengt jaarlijks een almanak uit: een jaarboek met daarin verslagen van de vereniging en studentenstad Utrecht. Een uitgekozen commissie stelt deze samen en is verantwoordelijk voor het hele proces: van het verzamelen van alle onderwerpen en informatie tot het schrijven van artikelen, de lay-out en uiteindelijke druk van het maar liefst 550 pagina's dikke boek. De eerste en laatste spread van het boek is een foto van de commissie zelf en dit jaar werd DARE gevraagd deze te maken!

Met het thema KNOOPPUNT in gedachten zijn we samen aan de slag gegaan in de waanzinnige Metaal Kathedraal te Utrecht. MOCCA verzorgde de styling en fotografie assistenten Suzan Baars en Astrid Huigsloot verzorgden de set en belichting. Wat een fantastisch team om mee samen te werken en ik ben dan ook trots op het resultaat! Zie hier de beelden van "achter-de-schermen" en natuurlijk het uiteindelijke resultaat.

Photo Credit "achter-de-schermen": Suzan Baars & Astrid Huigsloot

En het resultaat….