Groen Amsterdam

In het teken van Open Monumentendag Amsterdam kleurden de grachten van Amsterdam 14 september 2014 groen. Stichting De Groene Grachten organiseerde voor de tweede keer de Amsterdam Solar Boat Parade. Futuristische Solar Boats sierden het water en lieten de toeschouwers zien dat duurzaamheid wel degelijk leuk, hip en sexy kan zijn. Daarnaast vormde de Westergasfabriek het "Plein van de Toekomst", waar allerlei groene innovaties en producten werden aangeboden. En op het "Groene Circuit" konden de bezoekers, zowel jong als oud, op een "groene" scooter/fiets/Segway/etc stappen en een rondje rijden. 

DARE was erbij om alles vast te leggen en wat was het een geslaagde en zomerse zondagmiddag! Niet alleen om te genieten van de heerlijke ontspannen sfeer en de warme zonnestralen, maar ook om meer te leren over onze toekomst en spannende innoverende producten. Ervan uitgaand dat er in 2015 een 3e editie zal komen, is het een absolute aanrader om in de agenda te zetten voor een "groen" dagje uit!